T'interessa

Enllaços relacionats

opinión

banner

Avisos de Riscos

Avisos de Riscos

Bon Nadal

Notes de premsa

Ves enrere Bravo destaca que els i les 33 auxiliars de platja mantindran Gandia com una de les destinacions vacacionals preferides per la seua seguretat

Bravo destaca que els i les 33 auxiliars de platja mantindran Gandia com una de les destinacions vacacionals preferides per la seua seguretat

  • La comarca de la Safor comptarà, en total, amb 120 informadors i informadores

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha assistit, junt amb l'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, a la presentació dels i les 33 auxiliars de platja que informaran la ciutadania sobre les mesures de seguretat necessàries per a previndre la propagació de la COVID-19 i ajudaran al compliment d'aquestes als arenals d'aquesta població.

Bravo ha pogut saludar i compartir experiències amb els i les auxiliars de platja que des del dia 1 de juliol s'encarreguen de fer de les zones de bany de Gandia llocs segurs, perquè així la ciutadania i els i les turistes que visiten durant l'estiu la capital de la Safor puguen gaudir de les seues vacances amb tranquil·litat.

En aquest sentit, Bravo ha destacat la importància de la tasca dels 1.000 informadors de platja contractats per la Generalitat, que tenen com a objectiu reforçar les mesures de seguretat a les platges valencianes i així oferir la garantia de ser una destinació segura per als que ens visiten aquest estiu.

La consellera ha valorat el treball que ha fet l'Ajuntament de Gandia per a aplicar les mesures de seguretat necessàries per a minimitzar el risc de contagi sense deixar de banda el sector turístic, una peça fonamental per a l'economia local. Bravo ha recordat que Gandia ja ha elaborat i presentat el seu pla de contingència de platges anti-COVID-19, un document que serveix de guia per als 33 auxiliars que fins al pròxim 7 de setembre treballaran repartits pels arenals Nord, Ahuir, Venecia i Marenys de Rafalcaid. En total, a la comarca de la Safor hi haurà 120 auxiliars de platja.

Gabriela Bravo ha insistit en la necessitat que els municipis presenten els seus plans de contingència per a la gestió de platges, tal com estableix el decret que va aprovar el Consell el 12 de juny, amb l'objectiu que el miler d'auxiliars que es desplegarà per les costes valencianes puga realitzar la seua tasca amb eficàcia.

Gandia especifica en el seu pla de contingència les temporades, l'horari de platges, la qualitat de l'aigua o serveis i infraestructures, com ara, el salvament, l'ocupació de l'arena, els accessos, els banys, els jocs infantils o les instal·lacions esportives