T'interessa

Enllaços relacionats

opinión

APP GVA 112 Avisos

APP GVA 112 Avisos

Enllaços de descàrrega

ANDROID: Descarregar aplicació "GVA 112 Avisos"

iOS: Descarregar aplicació "GVA 112 Avisos"

Informació sobre l'aplicació

 

 

L'aplicació Avisos 1·1·2 Comunitat Valenciana permet conéixer en tot moment l'estat dels avisos per riscos meteorològics en el territori de la Comunitat Valenciana. Aquests riscos es classifiquen en: Emergències Meteorològiques, *Pre-emergències Meteorològiques i Risc d'Incendis Forestals.

 

       

L'aplicació permet ser configurada per l'usuari per a rebre notificacions en temps real quan el Centre de Coordinació d'Emergències de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències emet avisos o realitza modificacions en les alertes.
 

 

Per aquest motiu, en obrir l'aplicació se li sol·liciten els permisos d'ubicació. A més, per al bon funcionament i que li puga notificar sempre de qualsevol incident / alerta ha de seleccionar en els permisos d'ubicació "PERMETRE SEMPRE", ja que sense aquest permís no es pot obtindre la seua ubicació i per tant seria impossible per al Centre poder notificar davant alguna alerta que es puga produir en la seua posició actual..

 

Permisos en Android v10

Permisos en Android v11

Permisos en iOS

 

L'aplicació Avisos 1·1·2 Comunitat Valenciana fa ús de la localització en primer i segon pla per a aquestes situacions:

En primer pla (quan l'aplicació està oberta) per a:

  • Visualització de la localització del dispositiu en el mapa.
  • Càlcul de les zones d'emergència de la localització del mòbil.

En segon pla (quan l'aplicació no es veu en la pantalla principal del mòbil) per a:

 

 

  • Calcular si la seua posició actual es troba dins d'una zona d'alerta, ja que en el missatge d'alerta va inclòs un polígon amb la zona afectada per a saber si cal notificar-li dita alerta.

Cap posició de l'usuari, estant l'aplicació en primer o segon pla, és utilitzada ni guardada per a la seua posterior utilització, únicament s'utilitza per a posicionar-li dins dels mapes o per a calcular si es troba dins d'alguna zona afectada per a poder notificar-li.

O si en alguna de les zones definides com a favorits s'activara alguna alerta.

 

 


Dins de l'aplicació també tindrà un apartat per a saber com actuar a cada moment davant una situació d'emergència, sense tindre cap xarxa disponible.