Notes de premsa

« Ves enrere

Emergències reforça fins a un 20% la sala del servei 1·1·2 amb motiu del pont de desembre

Emergències reforça fins a un 20% la sala del servei 1·1·2 amb motiu del pont de desembre

  • El major increment es produirà el dilluns 6, amb un 20% de mitjana durant tot el dia i un 50% a la nit
El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat reforça des d'aquest divendres el servei de la Sala d'Emergències 1·1·2 per a oferir una atenció més àmplia durant el pont festiu de la Constitució i la Immaculada. Així, entre el divendres 3 i el dimecres 8 de desembre, la Sala comptarà amb un increment mitjà del 14% de persones operadores sobre el dimensionament habitual del servei.
 
El major augment respecte a un cap de setmana ordinari es produirà el dilluns 6 de desembre. Al llarg del dia està previst un increment del 20% de mitjana sobre el servei habitual. A més, durant aqueixa nit s'augmentarà fins a un 50%.
 
Per al dimarts, 7 de desembre, s'ha previst un reforç del 18% del personal operador que atén telefonades respecte al dimensionament ordinari del servei. El dimecres 8 el reforç serà del 15%. La resta dels dies l'increment oscil·larà entre el 8 i el 13%.
 
En total, seran 321 els professionals que prestaran servei durant tot el pont festiu. 249 formen part de l'equip de persones operadores de sala, i 72 exerceixen tasques de coordinació.
 
El secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel, ha explicat que "amb aquest reforç, el Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat està preparat per a atendre amb eficàcia i celeritat l'increment de telefonades que puguen produir-se durant aquests dies festius per part de la ciutadania que es desplace a altres localitats o que efectue eixides nocturnes".