Notes de premsa

« Ves enrere

El Consell aprova obres d'emergència per a reparar les instal·lacions del “112 Comunitat Valenciana” en el Complex Educatiu de Cheste

El Consell aprova obres d'emergència per a reparar les instal·lacions del “112 Comunitat Valenciana” en el Complex Educatiu de Cheste

  • La Generalitat destinarà 78.045 euros per a sanejar els desperfectes estructurals ocasionats en l'edifici per les pluges de novembre.

El Consell ha aprovat l'execució d'unes obres d'emergència per valor de 78.045 euros destinades a reparar i sanejar tots els desperfectes ocasionats per les pluges de novembre en l'edifici Residència II del Complex Educatiu de Cheste, on es troba situada la sala de reforç del telèfon d'emergències "1·1·2 Comunitat Valenciana" habilitada des de l'inici de la pandèmia per a ampliar el servei telefònic d'atenció d'emergències.

Els treballs solucionaran diverses deficiències ocasionades pels temporals de pluja i evitaran una major deterioració de l'edifici. En concret, s'escometrà la impermeabilització de les cobertes, la reparació dels elements estructurals afectats pels despreniments del revestiment i el segellament de les finestres per les quals es produeixen les filtracions i acumulacions d'aigua a l'interior de l'immoble.

Durant els mesos d'octubre i novembre de 2020 ja es van realitzar labors de desenrunament, neteja i millora de la seguretat en l'edifici. L'últim temporal de pluges va revelar que a més hi havia problemes greus de filtració, bosses d'aigua i despreniment de falsos sostres que havien danyat les cobertes i l'interior de l'immoble, provocant l'oxidació d'armadures de bigues, cairats, fronts de forjat i bases de pilars que afecten l'estructura de l'immoble comprometent la seua seguretat.

A més d'acollir la sala de reforç del telèfon d'Emergències "1·1·2 Comunitat Valenciana", l'edifici Residència II també alberga el Centre de Procesament de dades i arxiu del Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat.