banner

Avís de riscos meteorològics

Bon Nadal

Notes de premsa

Ves enrere Puig agraeix el treball dels operaris per normalitzar la situació després del temporal

Puig agraeix el treball dels operaris per normalitzar la situació després del temporal

El President ha recordat que aquest temporal ha sigut "d'una dimensió desconeguda a la Comunitat Valenciana"

El President de la Generalitat, Ximo Puig, ha agraït l'esforç dels operaris que treballen perquè es recupere la normalitat després del temporal que ha patit la Comunitat. Ho ha fet en una visita al Parc de Bombers Voluntaris de Morella, en la qual ha estat acompanyat pel director General de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel i l'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés. 

El President ha recordat que ha sigut "un temporal d'una una dimensió desconeguda a la Comunitat Valenciana" i ha posat en valor la tasca dels serveis públics de la Generalitat i del conjunt dels consorcis que "han actuat d'una manera digna, amb tota la fortalesa, el treball i el coratge", ha subratllat. 

Puig ha volgut reconèixer la tasca de " tots els que han estat treballant: els serveis d'infraestructures i de protecció civil i als ajuntaments pel seu treball aquests dies, i a la població per la paciència i la col·laboració, perquè aquesta és una qüestió que hem de superar entre tots". "L'acció comunitària és fonamental", ha afegit. 

Així mateix, el cap del Consell ha destacat que "en la comarca dels Ports hi ha una cultura de la neu i, per açò, des del dramàtic que és, perquè altera la convivència habitual, la gent sap de què es tracta i té una gran consciència col·lectiva, i açò ajuda molt als serveis de protecció civil i de neteja per a dur a terme el seu treball".