banner

Avisos de Riscos

Avisos de Riscos

Bon Nadal

Notes de premsa

Ves enrere La Policia de la Generalitat sanciona a 43 establiments d'oci durant la Nit de cap d'any

La Policia de la Generalitat sanciona a 43 establiments d'oci durant la Nit de cap d'any

  • Al Campello s'ha frustrat la celebració d'una festa rave. 
  • La Unitat adscrita a la Generalitat ha realitzat 115 inspeccions a establiments i locals d'oci en un dispositiu especial de Nit de cap d'any.
La Policia de la Generalitat ha imposat 43 sancions a establiments d'oci i restauració dins del dispositiu especial de vigilància activat en les principals ciutats de la Comunitat Valenciana durant aquesta Nit de cap d'any. D'elles, 29 són sancions per incompliment de la normativa Covid-19, per permetre l'entrada de clients sense màscara, no mantindre la distància o no exigir el certificat Covid. Les altres 14 sancions es corresponen amb l'incompliment de la llei d'espectacles per no presentar llicència, segur, excés d'horari, mancar de servei específic d'admissió o vigilància de seguretat. També s'ha multat a 21 persones per no utilitzar la màscara o no respectar la distància de seguretat en aquests establiments.
 
Entre els fets rellevants de les diferents actuacions destaca la frustració de la celebració d'una festa rave al Campello. Una actuació desenvolupada en col·laboració amb la Guàrdia Civil i la Policia Local del Campello. 
 
A Alacant s'han inspeccionat 43 locals i s'ha sancionat a 12, 6 per incompliment de la Llei d'espectacles i 6 per incompliment de la normativa Covid-19. Les sancions a persones per incomplir la normativa sanitària ascendeixen a 19. 
 
A Castelló, s'han inspeccionat 25 establiments i s'ha sancionat a 12 locals. D'elles, 4 són incompliments de la llei d'espectacles i 8 per incompliment de la normativa Covid-19. També s'ha sancionat a 2 persones per aquest motiu.
 
A València, les inspeccions a establiments ascendeixen a 47. Els locals sancionats per incomplir diversos aspectes de la Llei d'espectacles han sigut 4 i 15 els que han incomplit alguna de les mesures obligatòries per la normativa de seguretat sanitària. 
 
Durant el dispositiu, han realitzat 208 advertiments per no usar la màscara o no mantindre la distància de seguretat. Així mateix, ha identificat a 256 persones, ha controlat 12 vehicles. 
 
A més, han alçat una acta per tinença d'estupefaents i dues detencions per robatori amb intimidació a València.