banner

Bon Nadal

Notes de premsa

Ves enrere L'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències es reuneix per a analitzar la situació i ampliar la capacitat de resposta del 112CV

L'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències es reuneix per a analitzar la situació i ampliar la capacitat de resposta del 112CV

L'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències s'ha reunit aquest matí, a instàncies del President de la Generalitat, Ximo Puig, amb caràcter d'urgència per a ampliar la capacitat de resposta del 112CV per si s'eleva el nivell d'alerta antiterrorista. 

Aquesta nit, la sala de trucades del 112 ha rebut vuit trucades de caràcter informatiu relacionades amb els atemptats de París. En aquests moments, com explica el director de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, "la sala d'operadors del 112 ja està preparada per a ampliar-se amb caràcter d'urgència si la situació ho requereix". 

El nombre d'operadors, coordinadors i supervisors del 112CV s'adapta en cada torn a les necessitats del servei. Però, en una emergència s'activen els protocols i es coordina l'ampliació del servei de forma immediata. 

José María Ángel condemna els atemptats i mostra les seues condolences al poble francés.