banner

Avisos de Riscos

Avisos de Riscos

Bon Nadal

Notes de premsa

Ves enrere L'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències programa tres vols preventius de vigilància aèria en tota la Comunitat davant el risc d'incendis forestals

L'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències programa tres vols preventius de vigilància aèria en tota la Comunitat davant el risc d'incendis forestals

S'ha decretat per a avui nivell de preemergencia 2 en tota la Comunitat Valenciana i nivell groc per vents a l'interior de València

La direcció general de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències ha programat per a avui tres vols preventius de vigilància aèria davant el risc d'incendis forestals en tota la Comunitat Valenciana, on s'ha decretat nivell de preemergencia 2, a més de nivell groc per vents amb ratxes de fins a 70 k/h a l'interior de la província de València.

El director general de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel ha afirmat que aquestes mesures preventives s'adopten davant la preocupació per part de la Generalitat d'una meteorològica adversa que poguera propiciar algun conat d'incendi, i recorda la necessitat d'extremar les mesures de precaució per part de tots, més si cap quan es donen les condicions atmosfèriques perquè açò succeïsca.

Els vols programats es realitzaran al llarg de tot el dia en les tres províncies valencianes: AT Base Aeroclub de Castelló, de 13:00 a 14:00 hores en les zones 1N i 1S; AT Base Setaigües, de 14:00 a 15:00 hores, zones 3 i 4; i AT Base Mutxamel, de 15:00 a 16:00 hores, zones 5 i 6. La realització de tots aquests vols està subjecta a les condicions meteorològiques.

La direcció general de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències va emetre i va enviar ahir un butlletí informatiu a tots els municipis on s'esperen per a avui vents amb ratxes de fins a 70 k/h de l'interior de la província de València. Per a demà s'esperen també ratxes de vent de component oest de 80 k/h a València i interior de Castelló i Alacant amb probabilitat de superar els 100 k/h a l'interior de la província de València.

En la pàgina web www.112cv.es de la direcció general de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències s'ofereix informació detallada a temps real sobre totes les incidències meteorològiques i nivells de preemergencia decretats a la Comunitat Valenciana, a més d'informació sobre les mesures preventives davant fenòmens adversos que pogueren tenir lloc.

D'altra banda, el telèfon d'emergències 112 Comunitat Valenciana està disponible de forma gratuïta les 24 hores del dia els 365 dies a l'any perquè tots els ciutadans que es troben en territori valencià puguen comunicar qualsevol tipus d'incidència que detecten sobre aquest tema, a més de les emergències que succeïsquen de qualsevol índole.