T'interessa

Enllaços relacionats

opinión

Avisos de Riscos

Avisos de Riscos

Bon Nadal

Notes de premsa

Ves enrere L'Agència de Seguretat i Emergències ha coordinat 8.400 efectius de Policia Local, Protecció Civil i Creu Roja

L'Agència de Seguretat i Emergències ha coordinat 8.400 efectius de Policia Local, Protecció Civil i Creu Roja

  • Bravo destaca el civisme de la ciutadania en el primer cap de setmana de la fase 0

La segona jornada de la fase 0 de la desescalada a la Comunitat Valenciana ha destacat per l'afluència inferior de persones que van eixir a practicar esport i passejar "i la majoria de la ciutadania ho ha fet cívicament", ha afirmat la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo.

Bravo ha destacat el comportament responsable de les persones que han eixit al carrer aquest cap de setmana i insta la ciutadania que s'ha de seguir així, "seguint les recomanacions del Ministeri de Sanitat per a evitar nous contagis i combatre cívicament aquesta pandèmia".

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha coordinat, a través de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, una acció conjunta amb els 258 ajuntaments amb plantilla de Policia Local, junt amb les agrupacions de voluntariat de Protecció Civil i de Creu Roja, amb l'objectiu d'informar la població del compliment de la normativa sanitària.

Les accions preventives i de conscienciació s'han realitzat, sobretot, en les zones en què estava prevista més afluència de persones, com ara zones verdes i passejos marítims de municipis costaners, ja que a la Comunitat Valenciana hi ha 129 trams de platges urbanes i és en les hores centrals del dia quan s'hi va produir més concentració.

Des de divendres, Primer de Maig, 6.000 efectius de Policia Local, 2.000 de Protecció Civil i 400 de Creu Roja s'han desplegat pels municipis de la Comunitat Valenciana per a traslladar a la ciutadania les recomanacions de convivència en l'exterior a fi d'evitar contagis de la COVID19.

Aquesta acció conjunta es continuarà desenvolupant en les fases següents de la desescalada, a fi de continuar traslladant a la població la necessitat del compliment de les normes de comportament en els successius escenaris de l'emergència sanitària.