T'interessa

Enllaços relacionats

opinión

banner

Avisos de Riscos

Avisos de Riscos

Bon Nadal

Notes de premsa

Ves enrere Emergències millora l'app per a informar dels avisos vigents en la Comunitat Valenciana

Emergències millora l'app per a informar dels avisos vigents en la Comunitat Valenciana

  • La nova aplicació mòbil a més de donar a conéixer si existeix alguna preemergència o emergència activa per incendis, inundacions o altres riscos permet realitzar notificacions selectives dels avisos

L'equip de Desenvolupament Corporatiu del Centre de Coordinació d'Emergències ha creat una nova aplicació mòbil que millora l'anterior versió perquè permet als seus usuaris a més de conéixer els avisos vigents en la Comunitat Valenciana, realitzar filtrats de notificacions en funció de la ubicació i consultar les recomanacions davant possibles emergències sense necessitat de connexió a internet.

 

La nova aplicació ja disponible per al sistema Android, en breu se sumarà per als dispositius amb sistema IOS en la seua primera versió, és l'única plataforma oficial que permet conéixer actualitzades les preemergències i emergències que estiguen actives en qualsevol zona del territori de la Comunitat Valenciana i els incidents referents a incendis, accidents, rescats o episodis relacionats amb fenòmens meteorològics en temps real.

 

A través de l'app GVA112 Avisos, el Centre de Coordinació d'Emergències informa diàriament del nivell de Previfoc, risc d'incendis forestals i permet, als usuaris que tinguen instal·lada l'aplicació, personalitzar en el mòbil les notificacions sobre alertes de les preemergències o emergències que s'activen dels riscos d'inundacions, per temporal marítim, pluges, tempestes, vents o altres riscos. A més, l'usuari de l'aplicació pot consultar els consells enfront de riscos que poden produir-se a la Comunitat Valenciana.

 

L'actualització de l'aplicació que estarà disponible a partir d'aquest cap de setmana a penes consumeix dades mòbils i permet la localització del terminal per a efectuar les notificacions selectives dels avisos. En concret, es pot establir fins a cinc ubicacions geogràfiques favorites i filtrar les notificacions en funció de la ubicació actual o ubicacions favorites establides per l'usuari.