banner

Avisos de Riscos

Avisos de Riscos

Bon Nadal

Notes de premsa

Ves enrere Emergències desplaça un dispositiu preventiu per al Gran Premi de Xest

Emergències desplaça un dispositiu preventiu per al Gran Premi de Xest

  • Més de 120 persones integren l'operatiu de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències

L'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències ha establit un dispositiu preventiu que estarà en funcionament des d'aquest divendres i fins diumenge que ve amb motiu del Gran Premi de Motociclisme de Xest.
D'aquesta forma, un tècnic d'emergències s'integrarà en el Centre de Coordinació Municipal (CECOPAL) disposat per l'Ajuntament de Xest des de hui i fins diumenge que ve.
D'altra banda, s'ha previst que el dimensionament de la Sala d'Atenció de telefonades de l'1.1.2 estiga integrat per una mitjana de 54 persones cada dia entre operadors, supervisors i coordinadors per a donar resposta a qualsevol incidència que puga produir-se sobretot per l'elevat nombre de desplaçaments que es produeixen a l'entorn del circuit.

Bombers Forestals i Policia de la Generalitat

Així mateix, els Bombers Forestals de la Generalitat Valenciana estaran també en diferents punts dels accessos per a poder actuar si es produïra algun incendi forestal. Per aquest motiu des de hui hi ha desplaçades 3 unitats de Bombers Forestals cada dia, un coordinador forestal i un oficial.
La Policia de la Generalitat desplaçarà també a un inspector cada dia, dos sotsinspectors i personal de suport operatiu a la sala d'operacions del 112. Durant els tres dies es mobilitzaran fins a 79 agents de la unitat adscrita. El dispositiu de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències forma part de l'Operatiu Especial Preventiu integrat per la Subdelegació del Govern de València que inclou els efectius tant de la Prefectura provincial de trànsit com la Guàrdia Civil; la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, la Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat;  el Consorci Provincial de Bombers de València, l'Ajuntament de Xest i el Circuit Ricardo Tormo.