T'interessa

Enllaços relacionats

opinión

Avisos de Riscos

Avisos de Riscos

Bon Nadal

Notes de premsa

Ves enrere Emergències reforça un 13% la sala del 1·1·2 amb motiu del pont de Tots els Sants

Emergències reforça un 13% la sala del 1·1·2 amb motiu del pont de Tots els Sants

  • El Centre de Coordinació d'Emergències demana molta prudència en la carretera, especialment en els desplaçaments curts

El Centre de Coordinació d'Emergències de la Generalitat reforça des del divendres i fins dimarts que ve, 1 de novembre, el servei de la Sala d'Emergències 1·1·2 per a oferir una atenció més àmplia durant el pont festiu de Tots els Sants i la celebració d'Halloween. Entre el divendres i el dimarts, la Sala comptarà amb un increment mitjà del 13% sobre el dimensionament habitual del servei. 

El secretari autonòmic de Seguretat i Emergències, José María Ángel, ha afirmat, en una reunió de coordinació celebrada aquest divendres, que aquesta ampliació del personal de la Sala d'Emergències 1·1·2 respon a la necessitat de “donar una millor resposta davant un possible augment de telefonades en coincidir el dia de Tots els Sants amb un pont festiu”, i ha demanat “molta prudència en la carretera sobretot en els desplaçaments de curta distància que és on més siniestralitat es registra”.

El major augment a la Sala d'Emergències es produirà la vespra de l'1 de novembre. Durant el dilluns 31 està previst un augment del 20% sobre el servei habitual. A més, durant aqueixa nit s'augmentarà fins a un 26%, en el cas dels llocs de coordinació s'augmenta en un 50% i en el de persones operadores en un 31%. 

Aquest dissabte s'ha previst un augment del 8%, per al diumenge del 8%, 26% per al dilluns i 15% el dimarts. En total, són 277 professionals dels quals 216 corresponen a persones operadores de sala i 61 a llocs de coordinació.