banner

Bon Nadal

Notes de premsa

Ves enrere Emergències reforçarà amb un increment màxim del 26 % l’atenció des de l’1·1·2 durant les Falles

Emergències reforçarà amb un increment màxim del 26 % l’atenció des de l’1·1·2 durant les Falles

El reforç començarà el divendres 10 de març i es durà a terme de manera progressiva

El Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat reforça els torns del servei de l’1·1·2 Comunitat Valenciana per a oferir una atenció més àmplia durant el cap de setmana previ a les Falles i la setmana fallera. Així, des del divendres 10 fins al diumenge 19 de març, la sala compta amb un increment de persones operadores i coordinadores sobre el dimensionament habitual del servei.


L’augment més important respecte d’una setmana ordinària es produirà des del dimecres 15 de març, a la nit, fins al diumenge 19. Durant la setmana fallera hi haurà un 26 % més de personal que en un dia ordinari.


La franja nocturna és la que més es reforça, amb una mitjana del 36 %. En el cas del divendres 17, l’increment és del 46 %, perquè els divendres, en el dimensionament habitual, ja es preveu més presència de persones operadores.


En total, seran 571 les persones professionals que prestaran servei des del divendres 10 fins al diumenge 19: 435 formen part de l’equip de persones operadores de sala i 136 exerceixen tasques de coordinació