banner

Avisos de Riscos

Avisos de Riscos

Bon Nadal

Notes de premsa

Ves enrere El telèfon “112 Comunitat Valenciana” gestiona 1.235 incidències durant la Nit de cap d’any

El telèfon “112 Comunitat Valenciana” gestiona 1.235 incidències durant la Nit de cap d’any

Els efectius de la Policia de la Generalitat han realitzat 179 inspeccions a locals d'oci i han obert 22 propostes de sanció

El telèfon d'emergències "112 Comunitat Valenciana" ha gestionat durant la Nit de cap d'any un total d'1.235 incidents procedents en les tres províncies valencianes i en el període comprès entre les 20:00 hores d'ahir, 31 de desembre, i les 8:00 hores de hui, 1 de gener, segons dades donades a conèixer hui pel director general de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel.

D'aquesta manera, del total dels incidents procedents gestionats, 617 procedien de la província de València, 465 de la província d'Alacant i 135 de la província de Castelló, mentre que els 18 restants estan per determinar. Cal destacar que el telèfon "112 Comunitat Valenciana" atén cridades en tres idiomes comunitaris i que, per tant, la passada nit des de la província d'Alacant es van atendre 21 telefonadaes en alemany, anglès i francès.

La distribució dels incidents procedents més rellevants gestionats des de el "112 Comunitat Valenciana" sobre la base de la seua tipologia és la següent: 681 sanitaris, 287 relatius a la seguretat ciutadana, 28 incendi i 36 accident. Açò suposa que el 55,14% van ser sanitaris, el 23,24% dels incidents van ser relatius a la seguretat, 2,27% incendi i 2,91% accidents.

José María Ángel ha volgut agrair, en nom del president de la Generalitat, Ximo Puig, "a tots els servidors públics que amb el seu treball i professionalitat han fet possible que els valencians tinguérem una nit més segura".

Inspecciones a los locales de ocio

El director general de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències també ha oferit dades referides a les inspeccions a locals d'oci efectuades per la Policia de la Generalitat. En total s'han inspeccionat 179 locals d'oci (79 a València, 63 a Alacant i 37 a Castelló), i s'han obert 22 propostes de sanció, de les quals 12 corresponen a locals de la província de València, 4 a la d'Alacant i 6 a la província de Castelló. 
Segons Ángel, el motiu més freqüent de les sancions ha sigut per infringir l'horari de tancament o superar l'aforament permès. Uns altres dels motius fan referència a mancar del servei específic d'admissió o incomplir les mesures de seguretat.