T'interessa

Enllaços relacionats

opinión

Avisos de Riscos

Avisos de Riscos

Bon Nadal

Notes de premsa

Ves enrere El Consell i el Col·legi Oficial de Psicologia acorden activitats de formació i investigació en emergències i seguretat

El Consell i el Col·legi Oficial de Psicologia acorden activitats de formació i investigació en emergències i seguretat

València (10.01.20). El Ple del Consell ha aprovat el conveni de col·laboració entre l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències i el Col·legi Oficial de Psicologia de la Comunitat Valenciana per a establir uns llits de col·laboració permanents per a la realització d'activitats formatives conjuntes en l'àmbit de la seguretat i les emergències.

 

El conveni regula que totes dues entitats s'aprofiten i potencien els seus recursos docents i metodològics per a col·laborar tant en processos de formació com d'investigació.

 

Les modalitats de col·laboració inclouen des de l'assessorament i la col·laboració professional en programes i projectes consensuats com en activitats formatives, que inclouen el disseny i elaboració de protocols específics; proves i entrevistes psicotècniques per als cossos de seguretat i emergències; estudis i investigacions científic-professionals; avaluació psicològica, metodologia, eines i aplicació; prevenció de riscos psicosocials i salut laboral per a cossos de seguretat o formació en l'avaluació i selecció de cossos de seguretat per a professionals de la psicologia entre altres.

 

L'execució de les diferents modalitats de col·laboració són objecte de convenis específics que incloguen el pla de treball, participants i finançament.

 

El present conveni de col·laboració entre el Col·legi Oficial de Psicologia i l'Agència de Seguretat amb una duració de quatre anys alternarà anualment la presidència i secretaria de la comissió de seguiment d'aquest conveni.