banner

Avisos de Riscos

Avisos de Riscos

Bon Nadal

Notes de premsa

Ves enrere El Consell aprova un conveni amb la UPV perquè l'alumnat d'Enginyeria Industrial realitze pràctiques en l'Agència Valenciana d'Emergències

El Consell aprova un conveni amb la UPV perquè l'alumnat d'Enginyeria Industrial realitze pràctiques en l'Agència Valenciana d'Emergències

  • Les persones becàries rebran una compensació de 800 euros al mes

El Ple del Consell ha aprovat la signatura d'un conveni de col·laboració educativa entre la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública i l'Escola Tècnica Superior d'Enginyers Industrials de la Universitat Politècnica de València (UPV) per a la realització de pràctiques formatives i projectes de finalització de carrera, grau o màster dels i les estudiants d'aquesta disciplina en les dependències de l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (*AVSRE).

La dotació del programa és de 12.600 euros. Les persones becàries rebran una quantitat mensual de fins a 800 euros, que s'abonarà als i les estudiants en pràctiques en proporció a les hores efectivament realitzades durant aquest període.

Aquesta bossa o ajuda no inclou els costos ocasionats com a conseqüència de la inclusió de les persones seleccionades en el règim general de la Seguretat Social.