banner

Avisos de Riscos

Avisos de Riscos

Bon Nadal


Bon Nadal 2023

Notes de premsa

Ves enrere El Centre de Coordinació d'Emergències impulsa les seues visites divulgatives perquè els ciutadans coneguen el funcionament del 112CV

El Centre de Coordinació d'Emergències impulsa les seues visites divulgatives perquè els ciutadans coneguen el funcionament del 112CV

60 alumnes de Geografía de la Universitat de València visiten aquest matí les instal·lacions del CCE

El Centre de Coordinació de les Emergències (CCE) de la Comunitat Valen-ciana a través del seu departament de formació i relació amb els usuaris dóna un impuls a les visites que els ciutadans, associacions i centres docents, poden realitzar prèvia petició a les instal·lacions del 112CV. A més, existeix la possibilitat de demandar en el cas de centres educatius, empreses o insti-tucions xarrades divulgatives a través de les quals es pot conèixer el centre i especialment, l'ús correcte del telèfon 112.

Aquest matí, un total de 60 alumnes han visitat el centre d'emergències per a conèixer les seues instal·lacions i, principalment, temes relacionats amb les matèries que cursen de riscos ambientals i naturals com la gestió del risc d'inundacions i del nuclear que es realitza des del CCE. Tècnics del centre han explicat també als estudiants la gestió de les trucades d'emergències i com s'utilitza correctament el telèfon únic 112.

El director de l'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, destaca que és molt important que la ciutadania conega d'aprop la important labor que es realitza des del Centre de Coordinació de les Emergències, "i, especialment, que s'interioritze la correcta utilització del 112 per a prestar un millor servei durant una emergència i que els avisos als diferents organismes necessaris s'efectuen en el menor temps possible".

Els alumnes de la Universitat de València han aprofitat la seua visita per a conèixer també el camió del Lloc de Comandament Avançat (PMA) que es desplaça al lloc de les emergències per a facilitar la tecnologia necessària en decisions de coordinació, gestió i comunicacions entre els diferents operatius que intervenen en l'emergència. 

Per a concertar les visites i xarrades divulgatives poden emplenar el formulari de l'apartat "Coneix el 112" en www.112cv.gva.es i remetre-ho a la següent adreça: 112cv@112cv.com.