banner

Avisos de Riscos

Avisos de Riscos

Bon Nadal

Notes de premsa

Ves enrere 112 Comunitat Valenciana es reforça en la Nit de Nadal i el dia de Nadal en un 10,68%

112 Comunitat Valenciana es reforça en la Nit de Nadal i el dia de Nadal en un 10,68%

En la Nit de Nadal, els torns de personal del telèfon "112 Comunitat Valenciana" es reforcen en un 26,5% i el dia de Nadal un 2,6%

L'Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències incrementarà els torns del personal del telèfon d'emergències "112 Comunitat Valenciana" en un 10,68% durant els dies 24 i 25 de desembre "amb la finalitat d'atendre amb la major eficàcia i rapidesa possible als ciutadans que criden durant aquestes dates davant qualsevol emergència que poguera donar-se", segons ha afirmat el director general de la citada Agència, José María Ángel.

En aquest sentit, José María Ángel ha indicat que en la Nit de Nadal el reforç d'operadors, supervisors i coordinadors del servei "112 Comunitat Valenciana" serà d'un total del 26,5%, mentre que en el dia de Nadal l'increment dels torns de personal serà d'un 2,6%.

A més del personal previst per a aquests dies, el director general ha assenyalat que la plataforma operativa del servei "112 Comunitat Valenciana" té la capacitat de fer-se més gran en funció de les emergències que puguen tenir lloc.

D'aquesta manera, José María Ángel ha recomanat a tots els ciutadans que vagen a realitzar desplaçaments per carretera que s'informen de la situació meteorològica abans d'iniciar qualsevol viatge i que extremen totes les mesures de precaució per a evitar accidents de trànsit.

Finalment, el director general ha indicat que la Generalitat, amb aquestes mesures, "persegueix oferir als ciutadans i organismes públics un servei integrat d'informació i comunicacions que optimitze les intervencions en emergències satisfent les necessitats dels usuaris".

El telèfon "112 Comunitat Valenciana", que ha renovat recentment el certificat ISO 9001: 2008, és un dels serveis d'emergències amb majors nivells de qualitat en la gestió i atenció d'Espanya. Es va posar en funcionament l'any 1999 i des d'aleshores i fins a final d'any està previst que haja atès fins a un total de 60.000 trucades. En el que portem d'any s'han rebut prop de tres milions de trucades.