ÚLTIMA MODIFICACIÓ
19-10-2020 17:04
Comentaris significatius

Vent fluix variable, tendint a vent de components sud i est. Temperatures mínimes en ascens. Intervals de núvols baixos i boires matinals, tendint a augmentar la nuvolositat al final del dia en la meitat nord.


NOTA INFORMATIVA:

A partir del dia 17 d'octubre, amb caràcter general, les cremes podran realitzar-se tots els dies de la setmana des del orto fins a les 13.30 hores i únicament amb nivell de preemergència 1.

Per als municipis que compten amb un Pla local de cremes aprovat, consultar en el següent enllace les condicions particulars per a cada municipi:

http://www.prevencionincendiosgva.es/PlanQuema

En les àrees recreatives només existeix prohibició en l'ús de foc amb l'alerta nivell 3, o si l'àrea està precintada. Si l'alerta decretada és 1 o 2 es podran utilitzar llevat que hi haja prohibició expressa, i sempre en els llocs fitats, senyalitzats i preparats per a això.

La utilització de les instal·lacions recreatives es realitzarà sense perjudici de les condicions generals de mobilitat i accessibilitat establides a cada moment i territori per l'autoritat competent en el marc de l'emergència de salut pública ocasionada per la Covid-19, i sota la responsabilitat exclusiva dels usuaris, als qui correspondran l'adopció de les mesures d'autoprotecció conforme a les recomanacions de les autoritats sanitàries.

Consultar Avís de Riscos

NIVELL DE PREEMERGÈNCIA
aemet
Zones Risc Incendis Forestals